PantadKatt

19 år, gillar får.

Torsdag.

Kategori: Vadsomhelst, Äs-relaterat

Här är Carros present, ägget är större än vad det ser ut på bilden. Glass-skopa, massa godis och muffinsformar. Allt som krävs för att fördubbla henne.
Hällde ner typ hälften av det godis jag fick i mitt påskägg i hennes. För att jag hatar påsk-godis (Chokladen är ett undantag).
Har skaffat fått en ny mus av far, den är skitsnygg och bekväm. Datormus alltså! Och hörlurarar /Bortskämd unge.
 
 
Justja, iförgår när jag var på äs-enheten så tror jag att jag lyckades skrämma tanterna där igenom att säga precis vad jag tycker om den skiten och annat med en aggressiv ton. Mamma och pappa skämdes när jag satt och pratade där! För de ringde och bestämde en sista tid (Tror jag!) hos doktorn åt mig där och sa att de inte varit med om något liknande typ, ägda.

)--: åh

Kategori: Vadsomhelst

Jag och Hanna skulle testa på yoga idag. Sen så kunde ingen av oss adressen, så vi virrade runt Gevalia som två utvecklingsstörda pingviner. Självklart kom vi försent och dörren till skiten var låst. Ingen öppnade eller gjorde någonting när vi knackade och röck i handtaget. Så vi tänkte: "Skitsamma" och sprängde Yogaskolan så att alla dog. Efter det drog vi till biståndsgruppen, sen till några Asiat-affärer och fascinerades av allt. 
Så nu tror mamma att jag testat på Yoga HOHOHOHOHO TROLOLOLO.

Grejs.

Kategori: Pyssel, Vadsomhelst

Målade en bild åt Carro  som hon skulle ha till sitt högskolearbete om en affisch som handlar om smärta hos personer med demens. Men det är typiskt mig att jag aldrig blir klar med något. Så hon fick ta en liknande gammal bild  jag skissat. Den här sexiga motherfuckern kommer sitta i sjukhuset och på högskolan.