PantadKatt

19 år, gillar får.

Antioxidantporr

Kategori: Vadsomhelst, Ätbart

"Fil med musli"
Eller 2dl blåbär/hallon med en skvätt missfärgad fil och musli.
Ska testa bågskytte och yoga nu i Mars föresten, iiiih :D
 
 
Kändes nödvändigt att blogga om min frukost, den var så tjejigt rosa och pritty.
Något som inte känns nödvändigt däremot, är min granne som går runt i typ stilettklackar(??) ovanför mitt tak typ 7 på morgonen, och hen slutar inte att gå runt.

Måndag.

Kategori: Vadsomhelst, Ätbart

Gjorde en pinocciotårta åt mor som fyller typ 52. Detta blir årets första jordgubbar(Om jag hinner få en bit, Carro ska ju liksom fika med oss), de luktar himmelrike.
Jag, mor och far var och åt på Subway. Pappa dog en 30cm med massa skinka, salami, korv och dubbel ost på. Den var så jävla stor, typ som min arm. Så jag satsade en tia på att han inte kunde äta upp den. 
Jag förlorade ): 
Edit: Luktar salami inne i hela toaletten efter han varit där nu <3
 

Faster achivement unlocked!

Kategori: Vadsomhelst

Jag har insett att det går att gå hela skoldagen på torsdagar om man jobbar och har en halv liter kaffe med sig. Första gången jag gick en hel torsdag :--)
Också har jag bara en lektion imorgon. Sen sportlov. GUD VAD JAG KOMMER ATT SPORTA, spela fifa alltså. Har hittat ett par apsnygga och sköna löpardojor, jag hatar skor annars. Har haft samma skit i ca 4 år, året runt. Det är så jävla tråkigt att kolla på skor. Synd bara att alla ska fylla år i februari.
Det ska även en till sate börja göra, min brors spermie utvecklats så mycket att den kan vara ute i det fria. Samuel ska han heta. 
Såhär ser den ut! De säger att han har hollywoodnäsa. Hoppas han tar efter Dannes dialekt sen när han lär sig prata.
 
Guild wars har varit en jävla fitta mot mig på sistonde btw.