PantadKatt

19 år, gillar får.

Jag gillar nallar.

Kategori: Vadsomhelst

Myrornas hade gosedjur för 5:-. Älskar pandan. Hade cp-mycket gosedjur när jag var liten, köpte alltid det på second hand. Sa alltid godnatt till dem innan jag somnade. 
 
 

Bananabread.

Kategori: Vadsomhelst, recept, Ätbart

Gjorde ett asgott bananbröd igår. Tror dock det blir bättre om man gör frallor av degen än i en brödform som jag gjorde. Inte mitt recept, men gjorde om det litegrann bara.

Ingredienser:
2 dl rågmjöl
5 dl vetemjöl
1,5 dl kruskakli
4 msk bakpulver
1 tsk salt
4 dl naturell yoghurt 
1 dl lingonsylt
Linfrön
En banan

Blanda de torra ingredienserna först, sedan mosade jag ner bananen till något som såg ut som en måltid för min systerdotter. Sedan blandar man ner bananen, sylten och yoghurten och knådar ihop en kladdig deg. Grädda brödet i nedre delen av ugnen på 200 grader i ca en timme.

Lingonsylten är obligatorisk, smakar skitbra i brödet.

Sommarjobb so far.

Kategori: Vadsomhelst

Älskar mitt jobb! Jättesnälla människor som jobbar där.
Får bära, slänga, lyfta och flytta grejor. De dagarna som varit har vi fått slutat tidigare, men vi kommer ändå få full lön. De kanske har dåligt samvete för att de får oss att bära så tunga grejer. Det enda som suger är den insane träningsvärken, skrapar sig, har ihjäl händerna och får blåmärken. Jag fick blåmärken bland annat på mina höftben lol (se bild).
Fyfan vad skolor slänger grejer föresten, jag pratar om oanvända, nya grejer i MÄNGDER. T.om ouppackade. Så jävla onödigt.