PantadKatt

19 år, gillar får.

Terrakotta

Kategori: Pyssel, Vadsomhelst

Jag köpte terracotta och arbetade med det för första gången förra veckan. Det är väldigt kul att skulptera, jag kommer nog att investera i verktyg och lägga ner mer tid på det efter flytten. Samt klippa naglarna innan kanske? Mina naglar växer som ogräs och långa naglar är inte så praktiskt när man skulpterar. 
Här är mina första test-subjects. Kommer antagligen måla dem i framtiden också. 
1kg DAS Terrakotta som jag använt mig av här finns på Clas Ohlson för 59:-
Terrakotta är självtorkande och väldigt lätt att arbeta med. Man bör ha ett glas vatten till hands när man arbetar med det om man vill "smootha" ut eventuella sprickor/linjer.
 
 
En random doodle från igår.
 
I övrigt så har vi börjat flytta möbler och grejer till det nya huset och vi kommer förmodligen vara inflyttade efter sportlovet. Eller ja, mamma och pappa har redan flyttat in där, jag har däremot ingen säng än så jag är hos min pojkvän under lovet!
 

✍(◔◡◔)

Kategori: Vadsomhelst

På fredag börjar vi att flytta till vår nya villa, sportlovet börjar även då. Vi ska skaffa en stor katt också, en maine coon. Så att den kan skrämma iväg alla sälar och isbjörnar i närheten med sin övergödda kropp. 
Har inte haft någon större blogglust som det märks :--) 
Påtal om mitt realistiska liv (nej haha), jag måste verkligen byta server på gw2, vabbi börjar fyllas på med rövhattar. Det var någon i mapchatten som sa att han skulle ge gold till den som visade var man kunde hitta en juvenile bear till sin ranger. Då sa jag att det var väldigt enkelt att klicka fram på google eftersom det är onödigt att wastea gold på sånt skit. Också kommer det två stycken och blir jättesura "people are so unhelpful these days!! you should be ashamed". Det borde väl vara dem som ska skämmas om de idiotförklarar killen för att han inte kan använda google.
 
 
Tänker bara "plopp" när jag ser mig själv ploppa ut ur halsduken.
 
 
 

musik

Kategori: Bra musik, Vadsomhelst