PantadKatt

19 år, gillar får.

Långt hår.

Kategori: Hårigheter, Nya prylar/kläder, Vadsomhelst

Färgade och klippte löshåret jag beställde igår. Kändes helt rätt med långt hår nu till vintern, det är väldigt gosigt och jag trivs jättebra i det. Jag förväntade mig faktiskt inte såhär bra kvalité heller då det är köpt på Dresslink för ca 300:-
Längden i början var 56cm, men jag klippte det som sagt för att undvika att det fastnar i rumpan på mig när jag går på toaletten. :D
 

Movember ( °┏_┓°)

Kategori: Vadsomhelst, smink

 Sminkade mig lite igår. Såg ut som en yngre, spinkigare version av min brorsa. Speciellt på bild nr 2. 
Har endast använt Make up stores tribrow palett (som förövrigt är helt fantastisk och man kan använda den som ögonskugga också).

Har ett paket att hämta ut från Dresslink men vet inte om det är värt att gå ända till Ica i denna kyla, tänk om det bara är gratis-väskan och brillorna jag fick? Eller tänk om det är löshåret? Jag virar nog in mig i ett tjockt täcke och rullar dit. Oh wait det är uppförsbacke, skit då. 
 
 "BATHROOM-SELFIE OCH ÖL"
 "JAG TÄNKER, PÅ ÖL"
 "...MM ÖL"
 "Ä DÄ EN ÖL JAG SER DÄR PÅ GOGEL"

Ja, alltså min brorsa gillar öl och det är antagligen bara jag som tycker citaten är roliga.

Poppy Fairytale dream

Kategori: Nya prylar/kläder, Vadsomhelst, smink

Var på Make up Store och köpte läppstiftet Poppy och läppennan Fairytale dream föresten. Känns lite ovanligt med beige-rosa läppar, brukar vanligtvis använda bruna eller neutrala läppfärger.
Hade jag alla pengar i världen så skulle jag köpa upp hela deras sortiment. Deras läpp produkter är tamigfan bäst. Håller och räcker hur länge som helst.
 
 
Jag är så bipolär när det kommer till smink, använder både sånt där billigt skit dem har på mataffärerna och dyrt smink. Nu finns det ju bra mycket dyrare smink än Make up stores, men detta kommer från en människa som handlar Icasmink.